پنجمین جلسه ی هماهنگی امور برگزاری اولین همایش ملی کاربرد ابزار و فن آوری های نوین در آموزش زبان انگلیسی

در این جلسه، در خصوص جزئیات برگزاری همایش با پذیرش مقالات با کیفیت در هر دو حوزه ی آموزش زبان انگلیسی و رشته گرایش های کامپیوتر و هوش مصنوعی تصمیمات ارزنده ای اخذ گردید. همچنین، در این جلسه، ارکان اصلی همایش با مذاکره در خصوص مکان برگزاری همایش، امکان سنجی برگزاری متمرکز رویدادهای مربوطه را به بحث گذاشتند که در موعد مقرر در سایت همایش به اطلاع شرکت کنندگان خواهد رسید. با توکل بر خداوند متعال مقرر است در تاریخ ۲۳ و ۲۴ آبان ماه ۱۴۰۳، همایش ملی فوق به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار در سطح ملی برگزار گردد.

شنبه 27 مرداد 1403 (1 ماه قبل )
دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار